spilleplan
24. mai:Oslo
25. mai:Bodø
26. mai:Mosjøen
27. mai:Selbu
30. mai:Voss
31. mai:Stryn
01. juni:Hafslo
13. juni:Eidsvoll
21. juni:Sigdal
04. juli:Värmland, Sverige
20. august:Flakstad
21. august:Kabelvåg
23. august:Andøy
24. august:Andøy
25. august:Harstad
27. september:Ringsaker
28. september:Kongsvinger
02. oktober:Holmestrand
03. oktober:Rælingen
05. oktober:Volda
06. oktober:Aure
20. oktober:Øvre Eiker
Pressemelding. DEBUTKONSERT.
Pressemelding

DEBUTKONSERT
HÅVARD SVENDSRUD, TREKKSPILL

På nyåret 2009 kommer Håvard Svendsrud til å avholde sin debutkonsert. Stedet han har valgt er Oslo Konserthus Lille Sal. Debutkonserten finner sted lørdag 14.februar klokken 18. I forkant av konserten i Oslo Konserthus vil Svendsrud avholde fire før - debutkonserter i Norge og Sverige.

Håvard Svendsrud, som har trekkspill som instrument, har sin utdannelse fra Barratt Dues Musikkinstitutt. Etter studiene har han virket som frilansmusiker med et vidt spekter av engasjementer både nasjonalt og internasjonalt. Han har mottatt priser, stipender og utmerkelser innen musikkfaget, og han har gitt ut og medvirket på flere CD-er. Han er også forfatter av pedagogiske læreverk.

Svendsrud har de siste årene konsertert med klassiske programmer, og har etter mange år funnet det kunstneriske uttrykket som han har søkt. Debutkonserten har vært et langsiktig mål, og vil være hans offisielle stadfesting på at han er en seriøs utøvende kunstner innen klassisk musikk. I debutkonserten vil verker som ”De Profundis” av Sofia Gubaidulina og ”Chaconne” av Johann Sebastian Bach stå sentralt. Programmet for øvrig vil ha stor spennvidde og bred appell.

Tidspunkt er valgt mye med tanke på å gjøre debutkonserten tilgjengelig også for de langveis farende publikummerne. Billettene vil bli lagt ut for salg i desember og Svendsrud håper på god oppslutning den 14.februar i Oslo Konserthus Lille Sal.

Før - debutkonserter og debutkonsert med Håvard Svendsrud

24.januar 2009, Drammen

30. januar 2009, Trondheim

6. februar 2009, Stockholm

8. februar 2009, Tønsberg

14. februar 2009, Debutkonsert i Oslo


Utarbeidet av Karen Hilde Svendsrud. Foto: www.norilds.no