spilleplan
04. juli:Värmland, Sverige
20. august:Flakstad
21. august:Kabelvåg
23. august:Andøy
24. august:Andøy
25. august:Harstad
27. september:Ringsaker
28. september:Kongsvinger
02. oktober:Holmestrand
03. oktober:Rælingen
05. oktober:Volda
06. oktober:Aure
20. oktober:Øvre Eiker
P.M. Bolstad i NRK P1+
Spelemannen og komponisten Per Mathiasen Bolstad (1833-1910) fra Hjelledalen i Oppstryn, er et gullkantet navn innen tradisjonsmusikken her i landet. Han har satt sitt preg på gammeldansen både i Nordfjord og på Sunnmøre, helt fra sin samtid og til i dag. Sist høst ble en del av musikken hans lansert på en dobbel-CD utgitt av plateselskapet Aksent. Utøvere på albumet er spelemannslaget Fjelljom i Stryn, felespillerne Åsmund Arnesen Farstad og Arne M. Sølvberg og trekkspilleren Håvard Svendsrud.

De neste fem ukene blir musikk etter P.M. Bolstad å høre i statskanalen, i NRK P1+ sitt populære program «På dansefot». Fra onsdag 15. februar, og i fem uker fremover vil det bli spilt musikk fra den nettopp omtalte plateutgivelsen. Arne M. Sølvberg og Håvard Svendsrud er gjester i studio, og gir kommentarer om slåttene i samtale med programleder Erik Forfod.

Som duo har Arne M. Sølvberg og Håvard Svendsrud nettopp holdt konserter på Bryggja, Stadlandet, i Volda, Hornindal, Olden og Nordfjordeid. Tema og tittel for konsertene har vært «P.M. Bolstad og andre Nordfjordspelemenn». Det meldes om god stemning og godt besøk på alle konsertene. Musikken til «Gamle-Bolstaden» er med andre ord fremdeles dagsaktuell i Vestlandsbygdene, så vel som i NRK.