spilleplan
24. mai:Oslo
25. mai:Bodø
26. mai:Mosjøen
27. mai:Selbu
30. mai:Voss
31. mai:Stryn
01. juni:Hafslo
13. juni:Eidsvoll
21. juni:Sigdal
04. juli:Värmland, Sverige
20. august:Flakstad
21. august:Kabelvåg
23. august:Andøy
24. august:Andøy
25. august:Harstad
27. september:Ringsaker
28. september:Kongsvinger
02. oktober:Holmestrand
03. oktober:Rælingen
05. oktober:Volda
06. oktober:Aure
20. oktober:Øvre Eiker
Lanseringshelg for ny CD
Håvard Svendsrud har gitt ut en ny CD som inneholder musikk komponert av Kåre Korneliussen (1916-1980). Helgen 23.-25.august ble lansering av albumet markert flere steder på Østlandet.

Fredag 23.august holdt Håvard Svendsrud seminar/foredrag om Kåre Korneliussen på Nasjonalbiblioteket i Oslo. Mange av bildene som Svendsrud har benyttet i heftet som følger CD-en har han hentet fra Nasjonalbibliotekets samlinger. Svendsrud spilte gamle lydopptak og framførte flere av Korneliussens komposisjoner underveis i foredraget.

Lørdag 24.august holdt Håvard Svendsrud, Stein Medby (gitar) og Bente Midtsveen (bass) minikonsert ved Platekompaniets butikk på Magasinet i Drammen. Arrangementet, var en del av den årlige Elvefestivalen i Drammen.

Søndag 25.august inviterte Fossesholm Herregård i Vestfossen og Aksent plateselskap til festkonsert på låven på Fossesholm. Da ble utgivelsen med Svendsruds nye CD markert med stor lanseringskonsert. I første avdeling av konserten spilte Håvard Svendsruds Kvartett musikk av Kåre Korneliussen. I andre avdeling av konserten ble det mer variert musikk, deriblant innslag med Eiker Spellemannslag og Sysle blandede kor. Eldar Steen fortalte om Kåre Korneliussen. Godt over 200 mennesker var til stede på konserten, som ble en stor suksess.

CD-en "Håvard Svendsrud Spiller Danser i Gammel Stil av Kåre Korneliussen" kan bestilles ved å henvende seg til Håvard Svendsrud, eller kjøpes hos lokale musikkforhandlere. CD-en distribueres av Musikkoperatørene.