spilleplan
11. desember:Bærum
08. januar:Kongsberg
Svendsrud fremfører Konsert i E av Pietro Deiro
Håvard Svendsrud og Bærum Symfoniorkester med konserter i februar 2012

Sjelden framføring av Konsert i E for trekkspill og symfoniorkester av Pietro Deiro

4. og 5. februar 2012 skal Håvard Svendsrud og Bærum Symfoniorkester spille konserter i Ridehuset på Akershus Festning i Oslo, og i Modum Kulturhus i Vikersund.

Italienskfødte Pietro Deiros komposisjon; ”Konsert i E for trekkspill og symfoniorkester”, vil være et sentralt verk i programmet. Komponisten er velkjent, men verket er veldig sjelden framført. Det blir dessuten egen soloavdeling med Svendsrud, og orkesteret spiller fra sitt rikholdige repertoar. Overturen til Maskerade av Johan Halvorsen er noe av det publikum får høre i disse konsertene.

Moingen Håvard Svendsrud har valgt seg opptakten til Skiflygings – VM i Vikersund som gylden anledning til å sette opp storkonsert på hjemmebane. Forhåndssalget til begge konsertene er i gang, og en håper mange finner veien for å oppleve Bærum Symfoniorkester med sine vel 60 musikere, dirigent Jon Terje Svendsen og solist på trekkspill - Håvard Svendsrud.

”Jeg har et entusiastisk og flott publikum, som stiller opp, og gir meg den inspirasjonen som trengs for å fortsette med å spille konserter. Romjulen og de første nyttårsdagene går med til å finpusse på min egen spilling. Nå gleder jeg meg veldig til å spille Konsert i E av Deiro sammen med Bærum Symfoniorkester. Velkommen til konsert!” Håvard Svendsrud.

PUBLIKUM OPPFORDRES TIL Å KJØPE BILLETTER PÅ FORHÅND:

Lørdag 4. februar 2012 kl. 19:00. Ridehuset på Akershus festning, Oslo
Billettsalg: www.billettservice.no – tlf. 815 33 133, Narvesen, 7-Eleven og Posten. Kr. 255,- (inkl. avgift)

Søndag 5. februar 2012 kl. 19:00. Modum Kulturhus, Vikersund Arr. Modum Kulturhus.
Billettsalg: www.modum.kulturhus.no – tlf. 32 78 87 88. Kr. 255,- (inkl. avgift)


En stor takk til følgende støttespillere:
Modum Kommune, Modum Sparebank1 og Norilds Musikk